Országúti ferences plébánia

Tartalom átvétel
Országúti Ferences Plébánia
Frissítve: 9 óra 2 perc

Eucharisztikus Kongresszus

2017, április 21 - 9:36de

Minden plébániáról “missziós küldöttek” képzésével kezdődött a felkészülés. Az első képzési alkalom előadásai már érhetők.

A képzés 1 percben:

Ferences Esték

2017, március 7 - 11:28de


Ferences lelkülettel a legkisebbek szolgálatában

ELŐADÓ: Takács M. Klarissza nővér SFPS

 

 

 

április 20-án, csütörtökön 19 órakor

 

 

a Margit körúti Ferences Plébánia Alverna termében.

Budapest II. Margit krt. 23.

 

A további előadásokat minden hónap 3. csütörtökén 19 órakor tartjuk. Minden érdeklődőt szeretettel vár az előadásokra és az azt követő beszélgetésre a Ferences Világi Rend Kapisztrán Szent János Közössége.

 

Nagyböjti triduum

2017, március 1 - 10:52de

A 18.00 órai szentmisék keretében az elmélkedéseket Orosz István görögkatolikus parókus atya, a Máriapócsi Nemzeti Kegyhely igazgatója vezeti. A lelkigyakorlat egyben felkészülés a betegek szentségének vételére, melyet a lelkigyakorlat zárószentmiséjén, 3-án, hétfőn az esti szentmise keretében szolgáltatunk ki. A szentség felvételéhez feltétel a szentgyónás. Kérjük, hogy a szent kenet felvételére jelentkezők töltsenek ki jelentkezési lapot, melyet a portán lehet kérni. A lelkigyakorlatot fontos nagyböjti felkészülésnek szánjuk, nagy szeretettel várjuk a kedves testvéreket!

Lelkigyakorlat fataloknak

2017, február 27 - 10:22de

Antióchia Hétvége

2017, február 22 - 10:31de

A Hétvége alkalom arra, hogy időt szánjunk önmagunkra, Istenre, és egymásra. A programot fiatalok vezetik, ők mondják el életük példájával a kiscsoportokat bevezető gondolatokat, ők vezetik a zenét, és a kikapcsolódás felszabadult perceit. A szombat esti kiengesztelődés pedig fordulatot hozhat a fiatalok Istennel való kapcsolatában. Bővebb információ: www.antiochia.hu, és plébániai honlapunk közösségek c. oldalán.

Antiochia