Back to top

Őszi hittanos tábor

A plébánia őszi hittanos táborát 2011. november 11-13-ig tartjuk a Csobánkai Közép-európai Cserkészparkban (2014 Csobánka, Margitliget 1.) A cserkészparkot autóval vagy hévvel és távolsági autóbusszal lehet megközelíteni. Az autóbusz Pomázról indul és a csobánkai elágazásnál vagy a Margit-liget megállónál kell róla leszállni (ld még: csobanka.cserkeszpark.hu) . Kérjük, hogy aki autóval érkezik, és segítséget tudna nyújtani más táborozó gyermekek szállításában, szíveskedjék ezt a jelentkezési lapon jelezni.)

A tábor pénteken vacsorával kezdődik és vasárnap ebéddel zárul. Szeretnénk, ha pénteken este mindenki legkésőbb 18 órára megérkezne a táborba. A táborban teljes ellátást (reggelit, ebédet és uzsonnát) biztosítunk. Kérjük, hogy lepedőt, hálózsákot, kiránduló ruhát és cipőt hozzatok magatokkal! A szentmisét vasárnap délelőtt a Cserkészparkban tartjuk.

A táborozás részvételi díja: 5000 Ft/fő, melyet a táborban érkezéskor készpénzben lehet majd befizetni. Jelentkezni Domokos atyánál, jelentkezési lapon vagy a reticsiga(kukac)freemail.hu e-mail címen (név, cím, telefonszám, e-mail TAJ-szám, gyógyszerérzékenység) lehet október 24-ig. Minden régi és új táborozót szeretettel várunk!