Hirdetések (2018. május 27.)

  • Május 28-án, hétfőn este 7 órakor hittanóra lesz a felnőtteknek, tovább folytatjuk a szentségekről elkezdett elmélkedéseinket.
  • Június 2-án, szombaton lelki nap a Nyugdíjas Klub szervezésében . Program: 9 órától 11 óráig „A Szentségimádás iskolája” (vetítés), ima, beszélgetés a plébánia felső hittantermében – 11 órától 11:30 szentségimádás a templomban 11:30-12:30: agapé. Mindenkit szeretettel hívunk, nem csak nyugdíjasokat! Ha részt kíván venni ezen a programon, kérjük, iratkozzon fel a sekrestyében.
  • Június 2-án délután 5 órakor országos szentségimádás lesz. A múlt alkalomhoz hasonlóan mindenhol a világon közös szentségimádás lesz ebben az órában. Plébániánk is regisztrált a plébániák sorában. Mindenkit várunk ebben az időben a Szt. Anna templomban közös szentségimádásra.
  • Június 3-án vasárnap Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe. A reggel 9 órai szentmise után lesz a közös körmenet a kapucinus plébániával. A szentmise után templomunkból indul a körmenet, és a kapucinus templomnál lesz a negyedik oltár, és ott lesz a záró áldás.
  • Június 3-án az esti 6 órai ifjúsági énekes szentmisén felnőtteknek és felnőtt fiataloknak szolgáltatjuk ki a keresztség szentségét, és fiatalok közös első szentáldozása lesz.
  • A hitoktatás május 31-vel ér véget plébániánkon.
  • Június 4-től áttérünk a nyári misézési rendre. Az esti szentmisék a Szent Anna templomban 6 órakor fognak kezdődni. A Szent Ferenc Sebei templomban a nyári időszakban szüneteltetni fogjuk a reggeli fél 8-as szentmiséket, tekintettel arra, hogy a papok szabadságolása, hittanos táborok, és egyéb plébániai programok miatt nem tudjuk megoldani a folyamatos helyettesítést. Hétvégén, szombaton délután 5 órakor, és vasárnap 12 órakor természetesen továbbra is lesznek szentmisék. Természetesen a német lelkészség és a horvát közösség továbbra is a szokott időpontokban tartja szentmiséit.