Back to top

Hirdetések (2013. szept. 1.)

Csütörtökön, szeptember 5-én este a Rózsafüzér Társulat titokcserével egybekötött látogatást szervez a Kövi-Szűz Mária templomba. Találkozás a Batthyány téri hév-végállomáson ¾ 5-kor.

Szeptember 7-én, szombaton az esti 6 órai szentmise után a loretói imaközösség közös imára hívja a Loretói Szűzanya tisztelőit a kápolnába, különös tekintettel az előttünk álló szép Mária ünnepekre.

Szeptember 8-án, vasárnap az esti 6 órai szentmise ifjúsági, énekes szentmise lesz. Ez lesz plébániánk ifjúságának a tanévnyitója. Az esti szentmise után Máriát köszöntjük a Mária téri szobornál. Az esti máriás körmenetre mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

A hitoktatást ezen a héten még nem kezdjük el plébániánkon, tekintettel arra, hogy az új hitoktatási rend komoly problémákat vet fel. Ehhez a feladathoz egyelőre elég hitoktatóval sem rendelkezünk, és átláthatatlan, hogy az iskolai hitoktatás és a plébániai hittan miként tud együtt működni. Mi szeretnénk mindenképpen a plébániai hittant is valamilyen formában megtartani. Amint a hitoktatás feladatai körvonalazódnak, a hittanórák rendjét hirdetni és plakátolni fogjuk.

Mivel még nem tudjuk elkezdeni a hittanórákat, a misézési rend sem változik, a tervezettel ellentétben, szeptember 16-án hétfőn térünk át az őszi-téli misézési rendre. Szíves megértésüket köszönjük.