Back to top

Hirdetések (2012. aug. 26.)

Jövő vasárnap, szeptember 2-án, vasárnap az esti 6 órai szentmise után Pándy Piroska opeparénekesnő ad Szűz Máriát köszöntő koncertet Ave Maria címmel, Caccini, Gounod, Verdi, Puccini és Wolf Péter műveiből. A műsort konferálja és kíséri Tarr Péter, a Madách Színház legendás súgója, a híres Mária kegyhelyekre emlékezve. Mindenkit szeretettel várunk. A belépés ingyenes.

Az új iskolaévet kezdő tanévnyitó szentmise, a Veni Sancte hittanos gyermekeinknek 2012. szeptember 9-én, vasárnap, a 9 órai szentmise keretében lesz, és ugyanezen a vasárnapon az esti 6 órai szentmise keretében tartjuk az ifjúsági Veni Sanctét, amely taizéi énekes ifjúsági szentmise lesz. A hittanórák a szeptember 17-i héten kezdődnek minden korosztály számára. A hitanórák rendjét a hirdetőtáblákon lehet majd olvasni.

Szeptember 10-től térünk át az őszi-téli misézési rendre, tehát szeptember 10-én hétfő estétől az esti szentmisék a Szent Anna templomban 5 órakor fognak kezdődni. A többi szentmise rendjében nem lesz változás.