Back to top

Pünkösdi búcsú Csíksomlyón

Pünkösdi búcsú Csíksomlyón a Vízivárosi Kolping Család és a Várhegyi és Társa Kft. szervezésében

Az utazás időpontja: 2012. május 23-tól (vagy 24-től) 2012. május 29-ig.

Indulás: 2012. május 24-én, csütörtökön a hajnali órákban vagy 2012. május 23-án, szerdán a késő esti órákban Budapestről, az I. kerületből. (Az indulás helyét és időpontját a csíksomlyói szervezőkkel és az autóbuszos céggel történő egyeztetés után a későbbiekben fogjuk pontosítani, kérjük szíves türelmüket).

Program: 1. nap (csütörtök): Nagyvárad, Király-hágó, Segesvár (városnézés), Székelyudvarhely (városnézés), érkezés a szállásra, Csíksomlyóra az esti órákban. – 2. nap (péntek): Csíkszereda megtekintése szabadprogram keretében. – 3. nap (szombat): búcsú. – 4. nap (vasárnap): Tusnádfürdő, Szent Anna tó, Kézdivásárhely (városnézés), Nyergestető (kopjafás emlékmű). – 5. nap (hétfő): Gyimesbükk (ezeréves határ). – 6. nap (kedd): Farkaslaka, Korond, Szováta érintésével indulás haza. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Szállás: Böjte Csaba testvér csíksomlyói Szent István Kollégiumában, (a kegytemplom szomszédságában) 5-8 ágyas, emeletes ágyas (!) szobákban. A fürdőszobák a hálószobák közvetlen szomszédságában találhatók.

Étkezés: Félpanziós ellátás (reggeli és vacsora) a kollégiumban. Az ebédről mindenki saját maga gondoskodik.

Utazás: A Várhegyi és Társa Kft. autóbuszával.

Jelentkezés: Jelentkezni legkésőbb 2012. március 31-ig a kitöltött jelentkezési lap személyesen vagy e-mailben történő leadásával és az első részlet befizetésével lehet Tóthné Réti Ágnesnél. A jelentkezéseket a jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.

Részvételi díj, befizetés: A teljes részvételi díj, mely az utazási költséget, a szállást és a félpanziós étkezést tartalmazza: 42.000,- Ft/fő. 1. részlet: 30.000.-Ft, melyet 2012. március 31-ig kérünk befizetni. 2. részlet: 12.000.-Ft, melyet 2012. április 30-ig kérünk befizetni.

Tájékoztatjuk a kedves jelentkezőket, hogy a befizetett előleg az utazás szervezése során felhasználásra kerül, ezt az utazástól történő későbbi elállás esetén visszafizetni sajnos nem áll módunkban.

Biztosítás: A biztosítás árát a részvételi díj nem tartalmazza, a baleset-betegség és poggyász biztosítás egyénileg történő megkötését minden résztvevőnek javasoljuk az utazás teljes időtartamára.

További információk: További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető: Tóthné Réti Ágnes (Vízivárosi Kolping Család, telefon: 06-30-26-24-106, e-mail cím: reticsiga_kukkac_freemail.hu); Várhegyi László (Várhegyi és Társai Kft, telefon: 06-20-49-405-97, e-mail cím: vhegytsa_kukkac_t-online.hu)

Jelentkezési lap

CsatolmányMéret
File csiksomlyo_2012_jelentkezesi_lap.rtf26.69 KB