Back to top

Hudson Judit előadása a Kolping mozgalomról

2011. október 3-án, hétfőn 19 órakor Hudson Judit, a Magyar Kolping Szövetség országos titkára „Mi a Kolping mozgalom? Kik a kolpingosok?” címmel előadást tart a Szent Anna plébánia felső hittantermében. A Nemzetközi Kolping Szövetség tevékenységét bemutató kisfilm levetítése és a magyarországi Kolping családok sokszínű életéről szóló fényképes előadás után tájékoztatást nyújtunk a Magyar Kolping Szövetség és a plébániai Kolping család egyesületek munkájáról.

Plébániánkon is hosszú évek óta működik a Vízivárosi Kolping Család Egyesület. Szeretnénk Kolping családunk tagságát bővíteni, majd a következő egyesületi közgyűlésen az egyesületi tisztségeket megújítani, és az egyesületi alapszabályt aktualizálni. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne részt venni ennek a nagymúltú, családközpontú, katolikus szervezetnek a munkájában.

Az előadás után lehetőséget kínálunk Vízivárosi Kolping Család Egyesület munkájába bekapcsolódni szándékozó új tagoknak belépési szándéknyilatkozatuk leadására. Minden régi Kolping családtagot és új érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők: Jánosa Domokos plébános, a Vízivárosi Kolping Család prézese, Bolberitz Henrik, Vízivárosi Kolping Család világi elnöke és Tóthné Réti Ágnes.