Hirdetések (2011. szept. 11.)

Ezen a vasárnapon este a 6 órai szentmise után ünnepélyes körmenetben vonulunk ki a Mária téri szoborhoz a Szűzanya köszöntésére. Mária körmenetünkre és a Szűzanya köszöntésére mindenkit szeretettel várunk. „Máriét dícsérni hívek jöjjetek!”

Hétfőn, szeptember 12-én ünnepeljük a Szűzanya nevenapját.

Szombaton, szept. 17-én lesz a Szent Ferenc Sebei templom búcsúnapja. ekkor ünnepeljük Szent Ferenc stigmatizációjának ünnepét, a templom búcsúját. Az ünnepi szentmisét Fekete András ferences atya tartja. Természetesen vasárnap, a 12 órai szentmisén is megemlékezünk az ünnepről.

Ugyanezen a szombaton az esti 6 órai szentmisét Mócsai Gábor atyáért végezzük halála évfordulóján.

Ugyancsak ezen a szombaton lesz a hagyományosnak számító „Nyitott templomok éjszakája”. Templomunkban este 7 órától fél 12-ig lesznek programok. A templomi programunkat taizéi imaórával zárjuk fél 11-től. A „Nyitott templomok éjszakája” érinti a Szent Ferenc Sebei templomot is. Ebben a templomban 18 órától 23 óráig lesznek programok. A részletes program mindkét templomra vonatkozóan a plakátokon és a külön hirdetésben olvasható.

Hétfőtől, szept. 13-tól a hétköznapi szentmisék esténként újra 5 órakor kezdődnek. A szombati és vasárnapi misék rendjében nem lesz változás.

A hittanórák szept. 19-én, hétfőtől kezdődnek plébániánkon.