Hirdetések (2011. jan. 9. )

Plébániánkon ismét szeretnénk megalakítani a Rózsafüzér Társulatot, amelynek vezetését Bory Klára kisegítő sekrestyésünk vállalta. Az első összejövetel 2011. jan. 13-án csütörtökön este az 5 órás szentmise után lesz a plébánia alsó hittantermében. A Rózsafüzér Társulat célja a szentolvasó imádkozása, közösen és egyedül, egyházközségünk és egyházunk közös szándékára. A Rózsafüzér Társulat imádságos hátteret biztosít egyházunknak, amikor oly kevesen érnek rá imádkozni.

Ebben az esztendőben is megrendezésre kerül a budai egyházközségek farsangi bálja 2011. márc. 5-én a budai Móricz Zsigmond Gimnáziumban (II. kerület, Törökvészi út 48.). A bál fővédnökei Erdő Péter bíboros, és Tarlós István főpolgármester lesznek. Jegyek kaphatók 3500 Ft-os áron a plébánián.

Ebben az esztendőben bérmálást tervezünk plébániánkon. Várjuk azok jelentkezését, akik betöltötték 12. (tizenkettedik) életévüket, és még nem bérmálkoztak. A bérmálkozás feltétele a faiatlaok számára a hittanra járás, és valamelyik hittanos csoportba való bekapcsolódás, valamint az elsőáldozás óta legalább két év hittantanulás. Természetesen szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését is, akik valamiért elmaradtak eddig a szentségfelvételtől. A bérmálkozásra a szentségfelvétel előtt külön felkészítés lesz, ennek időpontját időben jelezni fogjuk. Még nem tudjuk pontosan mikor lesz a bérmálkozás, mert ennek időpontját a Főpásztor határozza meg. Ehhez pedig tudnunk kell, hogy hány bérmálkozóra számíthatunk. Kérjük, hogy akik bérmálkozni szeretnének, minél hamarább jelezzék ezt a sekrestyében, vagy a plébániai irodában, vagy jelentkezzenek valamelyik hittanos csoportban.